We nggawa misteri. . . . Sampeyan nggawa jawaban. 🕵️‍♂️🌏 Nyelidiki kabeh 'misteri' - Kejahatan Sejati, Review Film & Buku, Game lan liya-liyane.

Database Global

'Never Quit Looking' nyedhiyakake cathetan wong sing ilang, badan sing ora dingerteni, lan pembunuhan sing ora bisa ditanggulangi menyang lembaga publik lan polisi.


Miturut Tema


Maca Blog

Sambungan Klub Melbourne (Kejahatan Sejati)

Sambungan Klub Melbourne ➜ Antarane taun 1954 lan 1990, telu wanita kanthi kahanan sing padha ilang lan/utawa dipateni ing wilayah Melbourne. Sanajan pirang-pirang dekade ngliwati kasus siji saka liyane, polisi duwe alasan kanggo percaya yen telung insiden kasebut bisa uga ditindakake dening wong sing padha. 

Patrik Linfeldt (wong sing ilang)

Patrik Linfeldt ➜ Patrik pungkasan katon nitih sepur menyang Malmö. Dheweke mudhun ing stasiun sing salah nanging ora numpak sepur anyar. Kopere ditemokake ing sisih lor stasiun sepur ing wilayah alas.

Lina Sardar Khil (Missing Person)

Lina Sardar Khil ➜ Bocah cilik ilang saka papan dolanan / plataran komplek apartemen kulawargane ing San Antonio, Texas. Salah main bisa uga wis melu. Kulawargane minangka pengungsi Afghan lan dheweke nganggo basa Pashto.

Sumber Misteri Asli! 

Apa aku njupuk kembang api tema 'misteri' dina iki kanggo preian?. . . Kok ya, ya aku 😂 Air Mancur Misteri Asli! Lan Orient Express! Apa ana pembunuhan, kita kudu ndeleng Hercule! Sugeng 4 Juli!

Prissy's Eagle Eye Mbalik ing Trail Detektif!

Prissy wis ngancani sandi liwat akeh detektif goleki liwat latar mburi, lungguh ing sisih sandi liwat novel Nancy Drew, lan sabar ngenteni pats saindhenging taun. Kanca sing tetep, dheweke wis suwe entuk papan pakurmatan ing omahku.

Entuk konten anyar sing dikirim langsung menyang kothak mlebu.

Gabung karo 556 pelanggan liyane