We nggawa misteri. . . . Sampeyan nggawa jawaban. 🕵️‍♂️🌏 Nyelidiki kabeh 'misteri' - Kejahatan Sejati, Review Film & Buku, Game lan liya-liyane.

Database Global

'Never Quit Looking' nyedhiyakake cathetan wong sing ilang, badan sing ora dingerteni, lan pembunuhan sing ora bisa ditanggulangi menyang lembaga publik lan polisi.


Miturut Tema


Maca Blog

Blake Chappell (Pembunuhan Ora Dipecahake)

Blake Chappell ➜ Blake lagi mlaku mulih saka omahe pacare watara jam 5 esuk nalika dheweke ilang. Awake ditemokake rong sasi sabanjure ngambang ing kali cedhak. Wektu mati: Ora dingerteni. Penyebab pati: Ditembak ing gulu.

Kenneth George Jones (Missing Man)

Kenneth George Jones ➜ Remaja ninggalake omah kanthi ora sengaja ing sawijining esuk ing taun 1998, mung njupuk sandhangan entheng lan ora ana dhuwit. Ical banget beda karo dheweke.

Kejahatan ing Puisi: "Two Dead Boys"

Ing sawijining dina sing padhang ing tengah wengi, ana bocah lanang loro sing wis mati tangi kanggo perang. Mbalik-mbalik padha adhep-adhepan, ngunus pedhang lan mbedil

Entuk konten anyar sing dikirim langsung menyang kothak mlebu.

Gabung karo 638 pelanggan liyane