Christine Schwarz o se Fafine Misi

Christina Schwarz (Tagata Misi)

HTML Button Generator

Igoa ole igoa: Leiloa
Isi Igoa: Leiloa

La Apoda: O se tagata ese
Su'ega igoa: Le iloa


Faʻatoʻaga (Desaparición)

Missing mai: Bad Aussee Train Station, Bad Aussee, Austria, 8990
Aso Misi: Iuni 2, 2017 (Aso Faraile)
Faʻaaloalo: Leiloa

Falta de: Estación de tren de Bad Aussee, Bad Aussee, Ausetalia, 8990
Falta en la fecha: 2 o Iuni 2017 (viernes)
Masalo: Leloaloa


Tulaga (Circunstancias)

O Christine e le'i malu puipuia i taimi uma le mafaufau, e mafatia i le ma'i lua polar ma o le mea na tupu ai le atuatuvale ma le manic i taimi ua mavae. Ae talu ai nei sa matua lelei lava o ia ma maua ai se fiafiaga fou e tuuto atu i ai ma se naunautaiga.

E ui lava ina matua matua atu nai lo le tagata a'oga pa'ila masani, ae sa naunau lava Christine e a'oa'o siva. Na faatoa amata lava, ae na te leʻi faatagaina lena mea e taofia ai o ia mai le moemiti e avea ma se siva faapolofesa. E ui ina sa faigaluega o se sociologist i se nofoaga tutotonu mo le tausiga o a'oga i le lotoifale, ae sa ia faaaluina le tele o lona taimi e saili ai e faaleleia atili ona tomai siva. O avanoa uma na ia mauaina, sa siva Christine i lona olaga atoa; sa fiafia o ia e fa'aalu le tele o lona taimi avanoa e su'esu'e ai lenei fa'alavelave fou o le olaga.

Christine Schwarz o loʻo faʻaalia i le 1st Science Slam i Linz ia Ianuari 20, 2015.

O le mea e leaga ai, o lo'o i ai nisi o fa'amatalaga ua amata fo'i ona ia fa'agata le inu o ana vaila'au ona o lona fefe ne'i taofia ai o ia mai le atina'eina o ona tomai siva i lona malosi atoatoa (avefeau). Sa iai foʻi faʻamaoniga na maua i lana komepiuta mulimuli ane na faʻaalia ai sa ia suʻesuʻeina le autu o le pule i le ola i se tulaga tele. E ui o lena suʻesuʻega e mo ia lava pe faʻatatau i se tasi o tamaiti poʻo tagata sulufaʻi sa ia fesoasoani i lana galuega poʻo faʻalapotopotoga alofa eseese sa ia ofo atu e le o manino.

Faatasi ai ma se vaega o ana uo, sa fesoasoani Christine i le faatuina ma le faalauiloaina o se mea i le lotoifale ua fuafuaina e aumai faatasi ai tagata o le atunuu ma tagata sulufai. Sa sauni o ia e faafiafia i lena afiafi, e siva mo lea faamoemoe a o lei fiafia i le afiafi atoa ma ana uo. O se tulaga manuia ma sa foliga fiafia ma fiafia Christine ina ua faamavae ma ana uo. O le taimi mulimuli lena e vaai ai ana uo ma aiga ia te ia; O le a mou ese atu Christine e foliga mai e aunoa ma se faailoga i aso na sosoo ai.

Na taʻu muamua e Christine i ona matua na ia fuafua e faʻaalu le faaiuga o le vaiaso o le Penetekoso i se faʻapotopotoga faʻatasi ma Sisters of Mary of Mount Carmel (Marienschwestern vom Karmel) i Linz. Peitai, ina ua latalata i le Aso Lulu na sosoo ai (Iuni 7) ma ua mavae le taimi na faamoemoe e toe foi ai i le fale ma le galuega, na lipotia mai e lona aiga ua misi o ia ina ua le maua se tala mai ia te ia.

E leʻi faatalitalia, na lipotia mai e le convent e leʻi taunuu lava Christine i inā ma e latou te leʻi faalogo foʻi iā te ia. E le'i va'ai pe fa'alogo fo'i uo ma aumea i le tama'ita'i talavou; e leai foi sana fale faigaluega. Ua pe lana telefoni feaveai ma ua le mafai ona faaaoga e saili ai o ia.

O le taimi nei na iloa ai e lona aiga sa fefaasoaaʻi e Christine ni fuafuaga eseese mo le faaiuga o le vaiaso ma ana uo i le fausiaina o le siva. E tusa ai ma i latou, sa vave alu o ia i lena po, ma le fiafia i se malaga na ia faatulagaina e alu i le savaliga sopo. A'o fa'alauiloa e leoleo a latou su'esu'ega, na o'o mai tala na va'aia Christine ia Iuni 6 i mauga o Dachstein i le eria o Obertraun pe a ma le 2 itula i Saute Sisifo o Linz.

Ata: Obertraun

E lua ni vaaiga taua, o le muamua e latalata i le Dachstein Cable Car i Obertraun ma le tasi i luga o le auala savaliga latalata i le Koppenbrühler Cave. O le itulagi mauga e ofoina atu i tagata fiafia savaliga le tele o auala ma ala savali i luga o mauga ma luga o le vanu matagofie o Obertraun, faʻapea foʻi ma vaaiga o vaaiga mataʻina e latalata i Lake Hallstatt. O vistas ua faʻamatalaina o laufanua sili ona matagofie i Austria.

O tagata sopo i luga o le Dachstein cable car e faʻafeiloaʻi i vaaiga mataʻutia o papa papa ma faʻafanua karst (faʻafanua e masani ona fausia aʻo faʻaliliuina e le vai le carbon dioxide i le carbonic acid). O le itulagi e ufitia i ana faanatura, mato, goto, ma tumutumu mauga. O le upega tafaʻilagi a Obertraun o loʻo fautua mai ai le mafai ona vaʻai i se Alpine Chamois, o se 'oti-antelope e feoai solo i le itulagi.

Dachstein Cable Car, Ata: Obertraun

I le faaopoopo atu i le tele o malaga faigata mo tagata aʻe faʻapitoa i luga o mauga, e tele auala faigofie ma faʻafeiloaʻi aiga i luga o vanu o Koppental ma Obertraun.

Koppenbrühler Cave, o loʻo i totonu o lenei itulagi, o se tasi o ana e tolu i le eria o Dachstein ma o loʻo i ai se paso taua o alavai lalo. E masani ona ui atu i se ala savali faigofie e amata pe a ma le 15 minute mai le faitotoa o le ana ae ui atu i le vaitafe o Koppentraun. O le vaitafe lava ia e mafai ona sologa lelei i le tele o le tausaga ae i le tautotogo a o liusuavai le aisa ma le kiona, e liua i se vaitafe sousou. Fai mai, ia Iuni, ua manatu nisi e le tatau ona loloto ma sili atu ona i ai i luga o le tulaga mo le tafe. E tatau ona maitauina o le vevela i totonu o le ana e malulu (~ 42F) ma e masani ona i lalo ifo o le malulu i totonu o le ana lava ia; o lea ua lapataia ai tagata asiasi e fai ni ofu mafanafana. Na faapea mai, o le website fai mai o ana e saogalemu mo tamaiti ma o lea e tatau ai ona saogalemu.

O le a faafesoota'i e se leoleo o le ofisa o leoleo le tagata su'esu'e na te vaaia le mataupu a Christine; sa la iloaina o ia ma lona faletua mai le alaala tuai o nofoaafi i luga o le ala savali e lata ane i le ana i le aso 2 o Iuni. E tusa ai ma i latou, o Christine sa na o le ofuina o seevae tosotoso ma se laʻei mama (avefeau). O lo'o ta'u mai fo'i i tala na va'aia o ia i tafatafa o le Dachstin cable car.

Ulufale i Koppenbrüller Cave (Ata: Dachstein Krippenstein)

Na amata loa ona selu e leoleo le nofoaga mo ni tulaga o Christine, e faaaoga ai taifau ma helikopa e fesoasoani ai ia i latou e saili le vaega tele. Na maua e se tasi o taifau le auala o Christine i tafatafa o le Koppenbrühler Cave; i le tolu itula mulimuli ane o le ala na taitai atu ai i latou i le nofoaga o nofoaafi Bad Aussee. E foliga mai e talitonu leoleo na malaga mai le Ana i le nofoaga o nofoaafi, ae o fea na alu i ai mulimuli ane e le o iloa. E lei mafai foi e leoleo ona faailoa le mea sa i ai i le va o Iuni 2 e oo ia Iuni 6.

O loo faigata pea ona talitonu ana uo ma aiga le manatu o lona pule i lona ola, ma e mautinoa lava e lei toe maua lona tino. E ioe uo mai lana galuega siva na foliga mai o ia i le filemu ia te ia lava ma le fiafia ina ua alu ese, e le o faaalia ni faailoga o le atuatuvale po o se mea manic mai la latou vaaiga. Na faatoa uma foi ona tuuina atu e Christine se tusi talosaga o se ave nofoaafi i le aso 29 o Me, na o le fa aso ae lei mou atu. E le gata i lea, o le alu i le nofoaafi Bad Aussee semanu e tuu ai Christine i luga o le ala e toe foi ai i Linz lea na faamoemoe e toe foi mai ai. E mautinoa lava o lenei malaga na o le toe foʻi lea i lona toe foʻi atu i le fale ma e iai se mea na tupu a o leʻi alu atu pe toe foʻi i Linz. E lei ta’ua e molimau le matauina o ia ma atopa’u po o se ato faafafa, o lea ua tau mafaufau ai poo fea na alu i ai isi ana mea totino.

O nisi i luga o le initaneti e taumatemate atonu na toe foi Christine i Sepania lea na ia faʻaaluina i le tausaga i le 2011 - 2012 o se tamaititi Erasmus, ae leai se faʻamaoniga manino e lagolagoina ai lenei mea (Mea lilo uma).

@le atopa'u su'esu'e

O Christine o se siva fa'anaunau ma sa ofo fua i le lotoifale. Sa ia ta’u atu i ona matua sa ia fuafua e faaalu le Penetakoso i se nofoaga faanofonofo, ae sa ia ta’u atu i ana uo o le a alu e sopo. Na alu o ia i le aso 2 o Iuni, ae e leʻi oʻo lava i le convent. Sa ono mafai ona iloa o ia ia Iuni 6 i luga o le auala i le Koppenbrühler Cave. Na tuliloa e maile lona manogi i le Bad Aussee Train Station, ae leai se faailoga o ia talu mai lena taimi. E leai fo'i se fa'amatalaga po'o fea sa iai i le va o Iuni 2 po'o Iuni 6. Faitau atili: https://thesuitcasedetective.com/2023/03/30/christine-schwarz-is-a-missing-woman/ #MissingPerson #TrueCrime #truecrimestory #truecrimetiktok #truecrimecommunity

♬ leo muamua - le atopa'u leoleo

Fa'amatalaga (Descripción)

  • Aso fanau:
  • tausaga: 31 *
  • Tupulaga: Caucasian
  • Nationality: Austria
  • Itupa ile Fanau mai: fafine
  • Hair: Pi'i Brunette, Medium Umi
  • Lanu Mata: Blue po'o Green
  • maualuga: ~ 5'4″ (165cm)
  • Weight: Manifinifi pe Laiti (~120lbs)
  • Gagana Tautala: Leiloa
  • Aso fanau:
  • Tausaga: 31
  • Atunuʻu: Caucásico
  • Nationality: Ausetalia
  • Sexo al nacer: Fafine
  • Lanu lauulu: pelo castaño rizado, longitud media
  • Lanu o mata: Azul o Verde
  • Maualuga: ~ 5'4″ (165cm)
  • Pauna: Delgado (~ 55-60kg)
  • Gagana: O se tagata ese

E eseese tala e tusa pe 30, 31, po o le 32. O le toʻatele e ioe i le 31 o ona tausaga.


Faailoga Faailoga po'o Fa'ailoga (Características Distintivas)

  • Fai Mata tioata
  • Llevaba anteojos

Popolega faafomai (Atención Médica)

  • Na mafatia Christine i le bi-polar disorder ma sa feagai ma le atuatuvale ma le manic i taimi ua mavae. Atonu na le toe inu ana vailaau ina ua mou atu.
  • Christine sufría de trastorno bipolar y había experimentado depressionón y episodios maníacos en el pasado. Es possible que haya dejado de tomar su medicación cuando desapareció.


Faʻaaloalo (Sospechoso)

  • Leiloa
  • Leloaloa

Laei (Ropa)

  • Flip-Flops
  • La'au la'au mama
  • Su'e solo
  • ofu mama

taavale (Taavale)

  • Leiloa
  • Leloaloa

Afai o ia te oe poʻo soʻo se tasi e te iloa e iai faʻamatalaga e uiga i le mou atu, Faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi:

Pe fa'aoga le QR Code (taumatau) e su'e ai fa'amatalaga fa'afeso'ota'i mo Ofisa eseese o Leoleo


Mulimuli mai ia i matou nei mo nisi iloiloga lilo, tala, ma fautuaga!


HTML Button Generator
HTML Button Generator

punaoa

  • Siamani Misi Blogspot (2020) “ÖSTERREICH: Vermisst Christine Schwarz (2017)”, 15 Me, fesoʻotaʻiga.
  • Oberösterreich-News (2017) 'Polizei sucht nach vermisster Linzerin', 13 Iuni, fesoʻotaʻiga.
  • Von Elisabeth Hofer (2020) "Verschwunden im Schatten der Berge", avefeau, 24 Me, fesoʻotaʻiga.
  • Grüner, J. (2017) "Wanderin aus Linz noch immer vermisst: Polizei bittet um Hinweise", Mein Bezirk, 12 Iuni, fesoʻotaʻiga.
  • Von Elisabeth Hofer ma Tobias Pehböck (2020) "Im Schatten der Berge: Das Verschwinden der Christine Schwarz", Kurier, 24 Me, fesoʻotaʻiga.
  • Laikaaaaa (2020) “Christine Schwarz aus Linz vermisst (2017)”, All Mystery, 17 Me, fesoʻotaʻiga.

Podcasts:

  • Dunkle Spuren (2020) "Im Schatten der Berge, Teil 1/2: Christines letzter Tanz", 15 Me, fesoʻotaʻiga
  • Dunkle Spuren (2020) "Im Schatten der Berge, Teil 2/2: Christines letzter Tanz", 22 Me, fesoʻotaʻiga

teena o meatotino:

O fa'amatalaga o lo'o ofoina mai e ala ia matou Au'aunaga e na'o fa'amatalaga lautele. Matou te faia taumafaiga uma e faʻamautu le faʻamaumauga ma faʻamautinoa o faʻamaumauga e lata mai ma saʻo. Ae ui i lea, matou te le faia ni faʻamaonia poʻo ni folafolaga e uiga i le saʻo, faʻamaonia, faʻatuatuaina, avanoa, poʻo le atoatoa o faʻamatalaga iinei. E fa'aputuina fa'amaumauga mai NGO, tala fou, ma fa'asalalauga Alofa. O lenei faʻamatalaga e le o faamoemoe mo le faalagolago. I lalo ole tulaga e le mafai ai e le Suitcase Detective poʻo ona tagata e ona ma faʻalapotopotoga ona noatia mo soʻo se faʻafitauli e ono mafua mai i le faʻaaogaina poʻo le faitauina o lenei faʻamatalaga. Fa'aauau le fa'aogaina o a matou Auaunaga e fai ma fa'amaoniga e te fa'amaonia a matou faalauaiteleina Aiaiga ma Tuutuuga & Tulaga.

Faamolemole aua le kopiina ma faapipii tusitusiga mai a matou tusiga blog. Matou te talosagaina le aufaitau e faasino i la matou saite nai lo lena. O lenei mea e mafai ai ona matou mautinoa e le o faʻasoa faʻamatalaga tuai ma e mafai e le au faitau ona maua le lisi o faʻamatalaga. Afai e te manaʻo e faʻasoa se tala, e mafai ona e faʻaogaina le faʻasalalauga faʻasalalau poʻo le faʻasoa se fesoʻotaʻiga i lenei itulau. O ata e talia e te fa'asoa.

atopa'u leoleo
tusitala: atopa'u leoleo

Tuua se tali

O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaaogaina le Akismet e faʻaitiitia le spam. Aoao pe faapefea ona faʻasoa lau faʻamatalaga faʻamatalaga.