Ne sjellim misteret. . . . Ju sillni përgjigjet. 🕵️‍♂️🌏 Duke hetuar gjithçka 'mister' - Krim i vërtetë, Rishikime të filmave dhe librave, lojëra dhe më shumë.

Baza e të dhënave globale

'Never Quit Looking' ofron regjistrime të personave të zhdukur, trupave të paidentifikuar dhe vrasjeve të pazgjidhura për publikun dhe agjencitë e policisë.


Nga Tema


Lexoni Blog

Lidhja e Klubit të Melburnit (Krim i Vërtetë)

Lidhja me klubin e Melburnit ➜ Midis viteve 1954 dhe 1990, tre gra të rrethanave të ngjashme u zhdukën dhe/ose u vranë në zonën e Melburnit. Edhe pse dekada të tëra përshkuan një rast nga tjetri, policia ka arsye të besojë se tre incidentet mund të kenë qenë vepër e të njëjtit individ. 

Patrik Linfeldt (Personi i zhdukur)

Patrik Linfeldt ➜ Patrik u pa për herë të fundit duke udhëtuar me tren për në Malmö. Ai zbriti në stacionin e gabuar, por nuk hipi në një tren të ri. Valixhët e tij u gjetën në veri të stacionit të trenit në një zonë të pyllëzuar.

Lina Sardar Khil (Personi i zhdukur)

Lina Sardar Khil ➜ Një vajzë e vogël u zhduk nga zona e lojërave / oborri i kompleksit të apartamenteve të familjes së saj në San Antonio, Teksas. Një lojë e keqe mund të jetë përfshirë. Familja e saj ishin refugjatë afganë dhe ajo flet pashto.

Burimet origjinale të misterit! 

A po xhiroj sot për festat e fundvitit një fishekzjarrë me temë 'misteri'?. . . Pse po, po unë jam 😂 The Origjinal Mystery Fountains! Dhe Orient Express! A ka ndonjë vrasje, do të na duhet Herkuli për të parë! Gëzuar 4 Korrikun!

Prissy's Eagle Eye është kthyer në gjurmët e detektivëve!

Prissy më ka shoqëruar gjatë shumë kërkimeve të detektivëve nëpër oborrin e pasmë, është ulur pranë meje përmes romaneve të Nancy Drew dhe ka pritur me durim për përkëdheljet gjatë gjithë viteve. Një shoqëruese e vazhdueshme, ajo ka fituar prej kohësh një vend nderi në shtëpinë time.

Merrni përmbajtje të re të dorëzuar direkt në kutinë tuaj.

Join 556 abonentë të tjerë