Urang mawa misteri. . . . Anjeun mawa jawaban. 🕵️‍♂️🌏 Nalungtik sagalana 'misteri' - Kajahatan Leres, Ulasan Film & Buku, Kaulinan sareng seueur deui.

Database Global

'Never Quit Looking' nyayogikeun rékaman jalma anu leungit, awak anu teu dipikanyaho, sareng pembunuhan anu teu kaungkabkeun ka agénsi umum sareng pulisi.


Dumasar Téma


Baca Blog

Blake Chappell (Papatihan anu teu kaungkab)

Blake Chappell ➜ Blake keur leumpang ka imah ti imah kabogohna kira-kira jam 5:30 am waktu manéhna ngiles. Awakna kapanggih dua bulan ti harita ngambang dina aliran caket dieu. Waktos maot: Teu kanyahoan. Sabab maot: Ditémbak dina beuheung.

Kenneth George Jones (Lalaki Leungit)

Kenneth George Jones ➜ Rumaja ninggalkeun imahna teu disangka-sangka dina hiji isuk di 1998, ngan ukur nyandak pakean anu hampang sareng teu aya artos. Leungitna béda pisan sareng anjeunna.

Kéngingkeun kontén énggal dikirimkeun langsung kana koropak anjeun.

Gabung 638 palanggan séjén